Webasto parkeringsvärmare

Webasto parkeringsvärmare

Nya Mazda CX-5

Erbjudande just nu:

Köp till Webasto parkeringsvärmare på 2.0 160hk bensin, 2.5 194hk bensin och 175hk diesel. Pris: 12 900 kr.

Den kritikerrosade testvinnaren Mazda CX-5 fortsätter att leverera inom segmentet för crossoverbilar. Det stilfulla designkonceptet ”KODO – Soul of Motion” förstärker bilens design och kvalitet.

Alla detaljer inuti bilen har utformats för att föraren ska känna sig som hemma. Från dörrhandtagen till sätena – kupén har designats för att bil och förare ska komplettera varandra. Interiören imponerar med kvalitet och enastående hantverksskicklighet.

Mazdas mål är att alla förare ska njuta av körningen och känna sig trygga i alla miljöer. Därför har helt nya Mazda CX-5 den senaste fyrhjulsdriften (I-ACTIV AWD) som optimerar prestandan oavsett väder.

Mazdas Active Driving Display (ADD) visar viktig information i ditt synfält genom att projicera bland annat hastighet, navigering, vägskyltar och varningar direkt på vindrutan.

En tur i nya Mazda CX-5 är lika spännande för passagerarna som för föraren. Alla aspekter av Mazdas avancerade SKYACTIV Technology har förfinats för att ge en förbättrad körupplevelse.

Vill du veta mer om bilarna, priser, tillägg och finansiering? Eller du kanske vill boka tid för provkörning?