Upptäck Nya Mazda6

Upptäck Nya Mazda6

Nya sportiga Mazda6

Sportiga Mazda6 har en lägre profil med dramatiska vingar, slimmade LED-strålkastare och en raffinerad grill. Skönheten och karaktären förstärks av TAKUMINURI, Mazdas lackteknik med hög kvalitet som verkligen väcker liv i KODO-designen och framhäver de snygga linjerna. Den nya interiören är uppbyggd kring dig i en modern och elegant stil med material som mocka, trä och läder. Varje detalj förhöjer komforten och körglädjen.

Den iögonfallande Mazda6 Wagon är kraftfull, säker och effektiv. Med lovordade köregenskaper, effektiv fyrhjulsdrift (AWD) i kombination med låg bränsleförbrukning och låga koldioxidutsläpp är den här livfulla kombin lätt att köra både i stan och på landsvägar.

Med vår avancerade, prisbelönta SKYACTIV-TEKNIK och slående design Kodo – Soul of Motion, som framhäver den muskulösa formen, ser kombin lika bra ut som den känns. Mazda6 kommer i en ny, högklassig färg och med en vidareutveckling av säkerhetsfunktionerna i-ACTIVSENSE och erbjuder både funktionalitet och körglädje.

Vill du veta mer om bilarna, priser, tillägg och finansiering? Eller du kanske vill boka tid för provkörning?