Våra tjänster

Vi är en auktoriserad fullserviceverkstad som tar hand om din bil på bästa möjliga sätt med välutbildad personal, allt enligt våra tillverkares krav och rekommendationer.

Service

Service för bil

En verkstad som är auktoriserad måste uppfylla de krav som tillverkaren ställer på en verkstad. Detta innebär att verkstaden skall se ut på ett visst sätt, vara utrustad med av tillverkaren godkänd verkstadsutrustning, ha alla de verktyg som krävs för att utföra samtliga reparationer på bilen. Hos oss arbetar certifierade skadetekniker med lång erfarenhet och gedigen utbildning. När du lämnar in din bil hos oss på Västra Bil kan du vara säker på att din bil blir återställd för att likställas med sitt ursprungliga skick.

Boka service bil
Service

Service för husbil

Fiat Professional – husbilsservice. Vi har servat husbilar i över 40 år och våra kunder åker från hela Sverige till oss för att få sin husbil i goda händer. Vi är auktoriserade att utför service på alla FIAT chassin (Professional) oavsett om bodelen kommer ifrån Swift, Hobby, Frankia, Cartagho, Dethleff, Hymer, Bûrstner, KABE, Knaus, Sun Living eller Mac Louis med flera. För oss är det viktigt att du ska känna dig trygg när du lämnar över ditt hem, därför har vi servicepersonal som enbart servar husbilar och som varje år åker iväg på utbildning för att hålla sig uppdaterade. Då vi är auktoriserade för FIAT Professional så stämplar vi självklart din husbil efter slutförd service.

Boka service husbil

Våra verkstadstjänster

Service

Vi erbjuder auktoriserad service för Hyundai, Mazda, Mitsubishi, Suzuki, Fiat samt Aixam. Vi hjälper dig självklart oavsett vilket bilmärke du har.

Reparation / Felsökning

Behöver du hjälp med ett missljud eller en lysande varningslampa. Vi hjälper dig med detta!

Däcktjänster

Behöver du hjälp med nya däck, hjulskifte, däckhotell eller andra däcktjänster? Vi löser det! Vi är specialister på allt som rör dina däck!

Bilglas

Om du fått stenskott så byter eller reparerar vi gärna din vindruta innan det spricker upp mer. En vindruta är idag mycket mer än bara en glasruta. Den är en viktig del av din bils bärande konstruktion och full av teknik så låt oss ta hand om den!

Plåtskador

Om olyckan skulle vara framme och du behöver hjälp med en skadereparation så är du välkommen till våran skadeverkstad. Vi tar hand om din bil på bästa sätt, oavsett om det gäller plåt-, lack- eller krockskador.

Övriga tjänster

Skulle du behöva hjälp med något annat som inte står här? Kontakta oss så hjälper vi dig. Kan vi inte hjälpa dig så kommer vi hänvisa dig till rätt person eller företag.

Reparation

Om olyckan är framme

Om olyckan skulle vara framme och du behöver hjälp med en skadereparation så är du välkommen till oss. Vi tar hand om dig och din bil på bästa sätt, oavsett om det gäller plåt-, lack- eller krockskador

Kontakta oss

Serviceerbjudanden

Hjulskifte från 349kr

Är det dags att skifta hjul?

Vi skiftar dina hjul och ser til att det blir gjort på ett säkert sätt. Vi kontrollerar även konditionen på dina däck så du kan känna dig säker på vägen.

Boka hjulskifte
Däckhotell från 800kr

Dåligt med plats hemma?

Boka ditt däckhotell hos oss! Vi har däckhotell från 800kr/säsong beroende på storlek av hjul. Detta inkluderar: Förvaring, grovtvätt och hjulskifte. Slipp krångel!

Boka Däckhotell

Vanliga frågor

Vi är auktoriserad verkstad för Hyundai, Mazda, Mitsubishi, Suzuki, Fiat och Aixam mopedbilar. Utöver bilar så är vi även auktoriserade för Fiat professional, oavsett var bodelen kommer ifrån.

En normal service tar ca. 1,5 timme på personbil och ca. 2,5 timme på husbil.

Ja, självklart kan du det. Vill du ha hyrbil så säg till vid bokning att du kommer och lämnar dagen innan.

Vi har ett begränsat antal med hyrbilar. Pris för detta 245kr + bränsle.