Karriär

Västra Bil i Kungsbacka har en stark och stolt historia inom fordonsbranschen. Vi har varit en pålitlig aktör i över 40 år och specialiserar oss på att erbjuda högkvalitativa bilar som uppfyller våra kunders förväntningar. Vi säljer och servar bilmärken som Mazda, Mitsubishi, Fiat, Fiat Transportbilar, Hyundai & Moped bilar från Aixam. Vi säljer även Reservdelar samt Tillbehör. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder den bästa möjliga servicen!
Ledig tjänst

Servicemekaniker

Om tjänsten

Som Servicemekaniker hos oss kommer du att arbeta med reparationer, service och felsökning på samtliga av våra varumärken. Då vi även utför service på husbilar är det meriterande om du har erfarenhet av detta. Du blir en viktig del av teamet och tillsammans hjälper och stöttar ni varandra med kunden i fokus!

Tjänsten är på heltid och arbetstider är mån-fre 7–16. Detta är en tillsvidareanställning och vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Kvalifikationer

  • Fordonsteknisk utbildning- eller motsvarande kunskaper
  • Fordonsel
  • God datorvana
  • B-körkort
  • Bra lagspelare
  • Förmåga att ta egna initiativ när det behövs

Förmåner
Vi erbjuder våra anställda konkurrenskraftig lön och förmånspaket samt möjligheten att arbeta med några av de mest eftertraktade bilmärkena på marknaden. Vi värderar din utveckling och erbjuder kontinuerlig träning och stöd för din yrkesmässiga utveckling.

Kontakt
Varmt välkommen att skicka ansökan och CV till lars@vastrabil.se eller fredrik@vastrabil.se. Urval sker löpande så vänta inte för länge.

Vad vi kan erbjuda dig?

Vi är en auktoriserad fullserviceanläggning för Mazda, Mitsubishi, Suzuki, Aixam, Fiat & Fiat Professional. Vi erbjuder en spännande arbetsplats med stora möjligheter för utveckling och självklart med bra förmåner.