Våra tjänster

Vi är en auktoriserad fullserviceverkstad som tar hand om din bil på bästa möjliga sätt med välutbildad personal, allt enligt våra tillverkares krav och rekommendationer.
Service

Service för bil

En verkstad som är auktoriserad måste uppfylla de krav som tillverkaren ställer på en verkstad. Detta innebär att verkstaden skall se ut på ett visst sätt, vara utrustad med av tillverkaren godkänd verkstadsutrustning, ha alla de verktyg som krävs för att utföra samtliga reparationer på bilen. Hos oss arbetar certifierade skadetekniker med lång erfarenhet och gedigen utbildning. När du lämnar in din bil hos oss på Västra Bil kan du vara säker på att din bil blir återställd för att likställas med sitt ursprungliga skick.

Service

Service för husbil

Fiat Professional – husbilsservice. Vi har servat husbilar i över 40 år och våra kunder åker från hela Sverige till oss för att få sin husbil i goda händer. Vi är auktoriserade att utför service på alla FIAT chassin (Professional) oavsett om bodelen kommer ifrån Swift, Hobby, Frankia, Cartagho, Dethleff, Hymer, Bûrstner, KABE, Knaus, Sun Living eller Mac Louis med flera. För oss är det viktigt att du ska känna dig trygg när du lämnar över ditt hem, därför har vi servicepersonal som enbart servar husbilar och som varje år åker iväg på utbildning för att hålla sig uppdaterade. Då vi är auktoriserade för FIAT Professional så stämplar vi självklart din husbil efter slutförd service.

Våra verkstadstjänster

Service

Vi erbjuder auktoriserad service för Mazda, Mitsubishi, Fiat , Fiat Professional, Fiat husbilar, Aixam Mopedbilar samt Hyundai.

Reparation / Felsökning

Behöver du hjälp med ett missljud eller en lysande varningslampa. Vi hjälper dig med detta!

Däcktjänster

Behöver du hjälp med nya däck, hjulskifte, däckhotell eller andra däcktjänster? Vi löser det! Vi är specialister på allt som rör dina däck!

Bilglas

Om du fått stenskott så byter eller reparerar vi gärna din vindruta innan det spricker upp mer. En vindruta är idag mycket mer än bara en glasruta. Den är en viktig del av din bils bärande konstruktion och full av teknik så låt oss ta hand om den!

Plåtskador

Om olyckan skulle vara framme och du behöver hjälp med en skadereparation så är du välkommen till våran skadeverkstad. Vi tar hand om din bil på bästa sätt, oavsett om det gäller plåt-, lack- eller krockskador.

Övriga tjänster

Skulle du behöva hjälp med något annat som inte står här? Kontakta oss så hjälper vi dig. Kan vi inte hjälpa dig så kommer vi hänvisa dig till rätt person eller företag.

Reparation

Om olyckan är framme

Om olyckan skulle vara framme och du behöver hjälp med en skadereparation så är du välkommen till oss. Vi tar hand om dig och din bil på bästa sätt, oavsett om det gäller plåt-, lack- eller krockskador

Vanliga frågor

Vilka bilar servar ni?
Hur lång tid tar en service?
Kan jag lämna min bil dagen innan?
Får jag låna en bil under tiden?