Om oss på Västra Bil

I år har det gått 40 år sedan Sture Bengtsson startade Västra Bil Service som var en serviceverkstad som fokuserade på Mazda och Alfa Romeo. Några år senare så öppnade även bilförsäljningen med fokus på Japanska kvalitetsbilar och än idag så fokuserar Västra Bil på Mazda, Suzuki & Mitsubishi men vi har senaste åren också adderat på Hyundai och Aixam till sortimentet.

Om oss

I år har det gått 40 år sedan Sture Bengtsson startade Västra Bil Service som var en serviceverkstad som fokuserade på Mazda och Alfa Romeo. Några år senare så öppnade även bilförsäljningen med fokus på Japanska kvalitetsbilar och än idag så fokuserar Västra Bil på Mazda, Suzuki & Mitsubishi.

Idag driver Percy Bengtsson tillsammans med Lars Englund Västra Bil som har växt till en stor familj med cirka 20 anställda. Västra Bil är fullt auktoriserade för både service och försäljning till varumärkena Mazda, Suzuki, Mitsubishi, Fiat & Fiat Professional. 2019 beslutades det också att ta in Swift husvagnar i sortimentet, som är det varumärke som är snabbast växande i Sverige.

Vår vision

Vi eftersträvar att på ett personligt och enkelt sätt kunna hjälpa dig med allt som gäller din nuvarande och nästa bil. Du ska alltid känna dig välkommen och i trygga händer när du kommer till oss. Vi är ditt personliga alternativ.